Follow me and I will Follow You Back!!!!

BloGwAlkiNg...

malam nie ana x tidur pasal nak blogwalking...almaklumlah...baru berjinak2...hehehe... ana pun xtau nak letak ape kat post ana nie...ana dok pk dari jam 8 td...hahaha... ini la..kalo otak kurang kreatif nie... dalam ana blogwalking dari tadi, banyak macam jenis bog yang ana jumpa...kreatif btul la kalian...ana belajar dari korang juga..dalam blogwalking,sambil 2 la ana tgk2 gadget yang menarik...ade jgak la awek yang cun yang ana 'ter'jumpa....hahahah...nway,nanti ana fiirkan sesuatu yang menarik yang kita boleh kongsi bersama...yang ana tau games n softwares je...hahaha....kalo bab cari softwares,boleh la dikatakan no.2 di kampung2....hahaha...yang singgah2 blog ana 2,jan la segan dan silu 'KLIK' ana punya nuffy...hihihihih...salam ceria :)


KeceRiaaN satU keIndaHan yanG daTang nYa daRi LahiriaH seoranG insan.... :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 comments:

Affan Ruslan said...

Salam ziarah.
Takpe, slow2.
Blh bljr dr pengalaman.
Kalau anta bljr programming, lagi senang rasanya nak edit blog atau CSS.

Kalau hendak minntak tlg apa2, ana sudi bantu anta. InsyaALLAH. :)

.cik yaya. said...

salam..waa blogwalking yee..selamat berjinak2 ke dunia blog yang best ini!!

.cik yaya. said...

kalau nak orang selalu komen kt blog better buang verification code. lg besh org nak komen. just pendapat..huhu

sop said...

BW mmg best.. macam2 boleh jumpa.. sambil2 BW tu, topik menarik, boleh la komen.. baru org akan komen blog kita juga..
mana awek cun? infrom la kat sop juga.. huhuhu

atie said...

bro.. tak yah pening pening paler sangat pikir nak karang ape n3 tu... bro gi jalan2 blog kawan2.. sure bro akan dpt idea nye.. selamat berblogging n berblogwalking hehehe!!

Shah Syazwan said...

hahaha....TQ fren....nasihat yang membina...kalu de ape2 yang sy xpandai n kurang faham sy akn post kat blog korang erk...tq SooooOO muchh... :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...